Slipp magen fri, damer…!

Jenter kvinner Comments (0)

I dag har jeg hatt en kronikk i Adresseavisen, der jeg har filosofert over hvorfor og hvordan vi-særlig vi kvinner-holder inn magen, og ikke er venner med den i det hele tatt.

Svært mange av oss har et anstrengt forhold til magen vår, og det selges remedier i bøtter og spann i form av hold-in-produkter, for at vi skal se slankere ut i midtpartiet.

 

tummy

Vi bombarderes med bilder og blogger der veldreide kvinner viser sine sixpacks, og nybakte mødre sliter og strever for å «få tilbake» magen og kroppen sin.

Og ikke minst så sitter det mange barn og ungdommer og hører på oss voksne som klager og uffer oss over den kroppen vi ikke har. Og da er det ofte magen vi er minst fornøyd med.

Jeg slår i kronikken et slag for at vi skal slappe mer av med den magen vi har, slippe den fri, puste  godt, og prise den for det den er for oss.

Les kronikken min HER:

 

 

 

Pin It

» Jenter kvinner » Slipp magen fri, damer…!
On 29. april 2015
By

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »