HELE FIKSEINDUSTRIEN ER SYK!

Jenter kvinner, Legelivet, Livsstil, oppdragelse, Ukategorisert, Ungdom Comments (0)

Jakten på skjønnhet og evig ungdom tar stadig nye veier, og kjenner ingen grenser. For oss følger denne bransjen med litt mer enn et nysgjerrig blikk, så er det lett å se at det er stadig nye utbydere av alskens fantastiske behandlinger og inngrep, som skal gjøre oss flottere, slankere, yngre og penere. Og det er gjerne unge og kjente jenter og kvinner, de såkalte kjendisbloggerne, som på sine nettplattformer viser frem de siste trendene, og inngrepene de selv har utført, for å få denne «drømmekroppen» eller den «perfekte» looken.

 

 

 

Bilde1

 

 

 

Joda, vi skal skylde på bloggerne, og de skal ta mye mer ansvar for den møkka de innimellom legger ut!

MEN; jeg kjenner at jeg blir både sint, provosert og kvalm når jeg vet at det er en kynisk industri som står bak, og tjener rått og brutalt på at vi og ikke minst jentene våre, skal gå rundt og føle at vi er nødt til å rette eller fikse på et eller annet, for å kjenne oss som verdifulle eller pene nok til å være gode nok mennesker. Jeg ble nokså skremt da jeg som research til boken Kroppsklemma intervjuet flere plastikkirurger, og hørte hvordan markedet og bransjen er. Det drives fiksing og kirurgi over en lav sko, uten at myndighetene har kontroll på hva som foregår! Og for ikke å snakke om resten av kosmetikkbransjen, der INGEN har kontroll på hvor mange, hvor, eller hvem som pumper inn Restylane i leppene, Botox i pannene, eller alle andre steder for den del. Denne businessen har eksplodert i Norge de siste årene, og fordi den er underlagt andre regler og lover enn annen type medisinsk behandling, er det rett og slett vill vest!

Her MÅ det mer regulering og mye mer kontroll til!! Når verken ekte fagfolk, eller de som påstår at de er det, klarer å følge etiske og moralske retningslinjer, må de styres mye mer, for samfunnets skyld.

Det er ungjentene, som sitter på rommet sitt, med et øye på mobilen, og et annet  i speilet, som er de skadelidende, mens andre sitter bak og klapper seg i hendene, og på lommeboken. Dette er en del av en syk samfunnsutvikling, som vi ikke kan være bekjente av.

 

Så hvor er dere, politikere og myndigheter??

Og hvor er vi foreldre…? Vi må banke litt oftere på døren til jenterommet, og snakke med dem om nettopp ting som dette. Det er å være foreldre anno 2018.

 

Jeg hadde for et par dager siden en kronikk i Adresseavisen om dette temaet; les og lær, og del gjerne!

Les kronikken HER:

 

 

 

Pin It

» Jenter kvinner, Legelivet, Livsstil, oppdragelse, Ukategorisert, Ungdom » HELE FIKSEINDUSTRIEN ER SYK!
On 20. mars 2018
By

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »