Nå går det egentlig hælt på ræva…!

Barneoppdragelse, Jenter kvinner, Livsstil, oppdragelse, Sex&samliv, Ungdom Comments (0)

Flere som leste VG Helg i går?
Kjenner jeg blir både forbanna og lei meg, av at vi har kommet hit.

 
Unge og flotte jenter, som drar til ulike land, og ymse klinikker, og legger seg under kniven for å få en «finere» kropp og med det et bedre liv, tror de. Mange er naive, og har ikke satt seg nok inn i konsekvenser, og heller ikke manglende rettigheter de har, om noe skulle gå galt.
Jeg har som fastlege erfart at noen kommer på mitt kontor med problemer i etterkant, der jeg må være med og «rydde opp», fordi noe har gått galt.

 

 

Rumpebilde, VG

VG Helg 28/4-18

Som jeg skriver i boken min, og siterer i nesten hvert foredrag jeg har; dette er IKKE et generasjonstrekk, men seriøst en «kulturell systemfeil»!!

Nå må vi jaggu snart fylle livene våre og dem vi bryr oss om med mer mening, og med helt andre ting enn fett i rumpa og silikon i puppene.

Livet er jo egentlig så herlig, og noe av det aller flotteste er jo at vi er forskjellige, med våre særegenheter, skavanker og unike trekk.

En av plastikkirurgene jeg intervjuet til boken min sa faktisk at den «Klondykestemningen» bransjen hennes opplever for tiden,, minner henne om Romerrikets fall. De tok for seg, ødslet og levde over evne, før det gikk under.
Jeg lurer på om hun har rett jeg-

At det er et seriøst sykdomstegn hos vår kultur, er det iallefall ikke tvil om .
Det er 50 år siden 68-generasjonen sto på barrikadene, og hit har vi altså kommet-

 

Rumpeløft, VG

                                                              VG Helg 28/4-18

Da er det viktigere enn noen gang å bruke vettet vi som kan, og forsikre våre nydelige og fine unge, om at de ikke trenger å bruke en kalori eller en krone på denne galskapen. Men nyte den korte og intense våren og ungdomstiden på helt andre og viktigere ting

 

Pin It

» Barneoppdragelse, Jenter kvinner, Livsstil, oppdragelse, Sex&samliv, Ungdom » Nå går det egentlig hælt...
On 30. april 2018
By

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »