Piker og vin…

LIVSLANGS

Vi liker å lese artikler som forteller oss at det er sunt med et glass rødvin, eller at champagne er bra for oss. Men er det slik, eller er det noe vi ønsker skulle vært sånn, slik for samvittighetens skyld kanskje…?

Jeg har vært så heldig å få være med i en spennende podcastsending sammen med de dyktige damene bak populære Femihelse og Ida Pallin Bostadløkken, som selv har podcasten «Damer som drikker»! Her snakker vi om kvinners forhold til alkohol, og hva som skjer med kroppen når man drikker.

Hør podcasten HER

Alkohol og drikking, og hva det gjør med oss, har fått en del oppmerksomhet i høst, ikke minst gjennom den prisbelønte og Oscarnominerte danske filmen «Et glass til». Og det er kanskje en grunn til at filmen har gått sånn «hjem» hos mange, selv om den er både ubehagelig og litt for gjenkjennelig for en del? Det…

Vis opprinnelig innlegg 569 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: