VELKOMMEN TIL NY BLOGG!

DOKTORSKRIFT

Etter lange tider uten blogging, kjenner jeg nå på at jeg har lyst til å sette meg ned og skrive litt igjen. Som mange sikkert allerede vet, så er jeg en veldig skriveglad person, noe jeg alltid har vært! Det har vært mange timer med penn og papir, med gammeldags skrivemaskin, og foran PC-en og Mac-en. Og for meg er det sitte og skrive så mye mer enn bare det. Det er for meg en liten flukt i hverdagen, en hellig stund, der tankene får flyve, jeg kjenner på en ro, og samtidig en flyt, som er vanskelig å beskrive.

Noen ganger skriver jeg bare for å skrive, andre ganger ligger det en større plan bak, og et oppdrag eller noe som må leveres.

Noen finner avslapning i strikking, i lesing, eller å sitte i sofaen og se en TV-serie. Skrivingen er for meg noe av det samme, tror jeg, og det kjennes rett og slett godt!

Jeg setter veldig stor pris på at andre også liker det jeg noen ganger skriver, og det betyr mye. Det ligger mye formidling i skrivingen; ikke absolutt for at andre skal være enig med meg, eller at jeg føler at jeg er nødt til å ha en mening om mangt og mye. Men det er noe befriende i det, og det kjennes som en slags uttrykksform som er naturlig for meg å formidle.

Jeg håper dere vil sette pris på det jeg formidler i min nye blogg Doktorskrift! Navnet kjennes bra for meg, og sier litt om den jeg er, både profesjonelt og min lidenskap til det skrevne. Den henspeiler også, med litt selvironi, på min etterhvert særdeles klassiske doktorskrift, der jeg har fått en så lite fin og faktisk uleselig håndskrift at jeg selv kan ha problemer med å lese hva jeg selv skriver innimellom;) Så da er det bra at bloggen ikke er håndskrevet, men resten kommer iallefall innefra, det kan jeg love!

Velkommen inn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: